İZMİR / TORBALI - Özbey Ortaokulu

Özbey Ortaokulu

Özbey Mahallesi 4032 Sokak No 19 Torbalı İZMİR
Eğitim ve öğretim alanında örnek alınan lider okul
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı, milli kültürü özümsemiş, kendisiyle ve toplumla barışık, yeniliğe açık, karar verme becerisi ve sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler yetiştirilmesi için, fırsat ve imkan eşitliği prensibiyle, çağın ihtiyaçlarına uygun kaynakları kullanarak; eğitim ve öğretim hizmetlerini okul düzeyinde planlamak, yürütmek, takip ve denetimini yapmak ve danışmanlık hizmeti vermektir.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Spor Salonu :0
Öğretim Şekli :Okulumuz 2014-2015 eğitim öğretim yılında yeni bina inşaatı nedeniyle Özbey İlkokulu binasında sabahçı grup olarak eğitim öğretim hizmeti sunmaktadır.
Başlama saati 07:15 Bitiş saati 12:55
Kömürlü kalorifer tesisatı
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
İzmir il merkezinden (Gaziemir semt garajı) 720 numaralı ESHOT otobüsü ve İzmir - Denizli bölgesel treni ile ilçe merkezine, Torbalı ilçe merkezinden her yarım saatte bir minibüs ile mahalle meydanına
Yerleşim Yeri
Mahallede kiralık ev fazla yoktur. Öğretmenlerimiz ilçe veya il merkezinden günübirlik geliş gidiş yapar. 3000 nüfuslu mahallede bakkal, kasap, kahve, nalbur, berber, tamirci, internet kafe vardır. Halk ağırlıklı olarak tarımla uğraşır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İzmir il merkezine 52 km (İzmir Otogarına) Torbalı ilçe merkezine 5 km (Belediye Meydanına)